Eräskin Oy
majoitus ja pitopalvelu
Eräskin

Suositut Tyhy ja Tyky palvelumme

VIRKISTYSPAKETTI YRITYKSILLE (10 - 30 hlö)
Patikkaretki Mäkrävaaran retkeilykeskuksen näköalapaikalle tai lähiseudun muille suojelualueille.

Retken aikana ruokailu voidaan järjestää erikoisempana maastovaihtoehtona, ryhmä voi itse osallistua myös sen hoitamiseen. Ruokailu voidaan järjestää myös sisätiloissa yhteistyökumppanimme toimipaikassa.
Hinnat 25 - 45€€ riippuen valittavasta kokonaisuudesta ja ryhmäkoosta.
Tilattavissa myös sauna ja muitakin lisäpalveluja tarpeen mukaan.

Tyhy ja Tyky -ohjelmamme ovat saavuttaneet suuren suosion. Maksu käy tyhy ja tyky seteleillä. Kerää oma ryhmä ja tule kokemaan erilainen päivä! Kysy tarjous - lähes kaikki palvelumme ovat valittavissa ja yhdisteltävissä täydelliseen virkistyspäivään.

TALVI 2012: Yritysryhmän liikunnallinen virkistyspäivä Annin Kartanolla ja ympäristössä

Kimmo kertoo: "Ryhmän saavuttua esittelin paikat ja sen historian, kävimme myös läpi päivän ohjelman aikatauluinen. Ryhmä pukeutui ulko-vaatteisiin ja lähdettiin mäen laskuun läheiselle pellolle. Tässä mäessä vanhempikin nuortui, mäkihän tietysti käveltiin ylös ikäänkuin kuntotestinä.
Noin tunnin hauskanpidon ja lukuisten hienojen tilannekuvien jälkeen palattiin Annin Kartanolle jossa meitä odotti seisova lounaspöytä herkullisine tuoksuineen. Rauhallisen lounastauon jälkeen ryhmällä oli omaa ohjelmaa.
Seuraavaksi lähdettiin tutustumaan lumikenkäilyn saloihin. Ensin pieni teoriaosuus ja sitten pääsimmekin itse asiaan hohtaville hangille. Olin suunnitellut vaihteleva maastoisen reitin juuri tämän ryhmän kunnon huomioiden. Taukopaikoilla kerroin alueen värikkäästä historiasta, varsinkin sota-aikana täällä tapahtui mielenkiintoisia asioita...
Tehtyämme 40 minuutin kierroksen olin järjestänyt yllätyksenä iltapäiväkahvit nuotiopaikalle. Siinä oli myös hyvä kerrata päivän antia ja talven monia mahdollisuuksia. Sittenpä ilta alkoikin jo hämärtää ja sauna odotti kylpijöitä. Asiakkaat nauttivat kiireettömästä yhdessäolosta uuden saunan viihtyisillä lauteilla. Kustannukset 40€/henkilö, sis. alv:t."

Välinevuokraus
Tyhy ja Tyky
Eräskin
Eräskin Oy russia
Eräskin Oy english
Eräskin Oy
Eräskin
Ryhmäohjelmat
Kalastus ja veneily
Retkeily
Majoitus Kiteellä
Annin Kartano
Eräskin
Eräskin Oy
mönkijäajelut
Kimmo Kinnari